praktische informatie

BELANGRIJK maatregelen in verband met Corona/COVID19: individuele coaching gesprekken worden uitsluitend online gevoerd, via Zoom. Intake gesprekken kunnen ook per telefoon gevoerd worden. Voor meer informatie volg deze link.

Je overweegt coaching, en via een aanbeveling, LinkedIn of Google heb je mij gevonden. Hoe gaan we nu verder?

Intake gesprek

We voeren altijd eerst een intake gesprek.  Je kunt mij dan meer vertellen over je vraag of dilemma. Vervolgens stellen we vast of coaching de juiste methode is om met je vraagstelling aan de slag te gaan. En niet in de laatste plaats: of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden bij het vinden van een antwoord op je vragen! Tenslotte zal ik mijn aanpak toelichten, en vertellen wat je kunt verwachten van een coaching traject. Een intake gesprek kan telefonisch of online via Zoom. Het intake gesprek is gratis en duurt 30-45 minuten.

Als we een coaching traject willen starten dan zal ik een contract opstellen (met o.a. afspraken over aantal sessies, locatie, tarieven etc.). Als je werkgever de kosten van het traject betaalt, dan zal ik het contract voorleggen aan je werkgever. Zodra het contract getekend is, kunnen we het traject starten en maken we een afspraak voor de eerste sessie.

Je kunt mij bellen (06 5196 8172) of mailen (info@scherptediepteconsultancy.nl) om een afspraak te maken voor een intake gesprek

Het coaching traject

Het coaching traject begint met het omzetten van je vraag in een leerdoelstelling: wat wil je bereikt hebben aan het eind van het coaching traject? Gedurende het traject werk je aan het bereiken van je doelstelling. Ik begeleid en ondersteun je daarbij als coach. Ik gebruik hiervoor mijn professionele rugzak gevuld met interventies en werkvormen. Gedurende het traject voeren we gesprekken* (max. 1.5 uur). Tussen de gesprekken door werk je ook aan het bereiken van je doelstelling (bijvoorbeeld via ‘huiswerk’ of beter: leeropdrachten). Het traject is klaar als jij je doelstelling hebt bereikt (je antwoord hebt gevonden).

Vertrouwen en vertrouwelijkheid vormen de basis van onze samenwerking. Bijzonderheden met betrekking tot jouw persoon, de aard en omvang van de zaken die onderwerp van het coaching traject zijn, zullen niet naar buiten worden gebracht, tenzij met jouw nadrukkelijke instemming.

*Het aantal gesprekken kan variëren, soms is één gesprek voldoende. Denk bij een gemiddeld coaching traject aan minimaal 3 en maximaal 6 sessies.

Een uitgebreide ‘gebruiksaanwijzing’ voor het coaching traject vind je hier.

Wat zijn de kosten van coaching?

Ik hanteer twee tarieven: zakelijk en particulier. Het zakelijk tarief breng ik in rekening als je werkgever betaalt of als je zelf ondernemer bent.

Het zakelijke tarief voor een coaching sessie bedraagt €165,- exclusief 21% btw. Voor particulieren €165,- inclusief 21% btw. Een coaching sessie duurt maximaal 1.5 uur.

Deze bedragen gelden als de sessies plaatsvinden in Amsterdam (op jouw – Corona proof – kantoor) of online (via Zoom).  Bij een locatie buiten Amsterdam zal ik een opslag voor reiskosten in rekening brengen. Ook eventuele kosten van de huur van een externe coaching locatie (in of buiten Amsterdam) komen voor rekening van de opdrachtgever.