organisatie advies

Het kan voorkomen dat organisaties veranderingen willen doorvoeren waar de verantwoordelijke medewerkers weinig of geen ervaring mee hebben: het “wat” is veelal duidelijk, minder helder en makkelijk is vaak het “hoe” van de verandering.

De vragen lopen uiteen van “hoe pakken we dat nou eigenlijk aan?” tot “hoe kunnen we dit het beste communiceren?” en “hoe zorgen we nou dat de verandering daadwerkelijk doordringt tot alle vezels van de organisatie?”. Vragen die opkomen bij ingrijpende veranderingen als reorganisaties of het meer ongrijpbare proces van cultuur verandering.

Vanuit mijn brede ervaring met (en ideeën over) het leidinggeven aan veranderingen in organisaties begeleid en adviseer ik managers, managementteams en project of programmamanagers bij deze verander trajecten. De vorm stellen we samen vast naar aanleiding van de vraag en de behoefte: bijvoorbeeld individuele coaching of team begeleiding, workshops of sparring en mentoring sessies (eenmalig of terugkerend).

Ik ben ook fotograaf. Ik zet regelmatig beeldtaal, creativiteit en fotografie in als instrument bij team begeleiding of workshops.

Contact informatie: 06 5196 8172 ⚬ info@scherptediepteconsultancy.nl.