“Als ik iemand wil fotograferen, bedoel ik eigenlijk dat ik deze persoon wil leren kennen”

Annie Leibovitz, Fotograaf

Op zoek naar een middel waardoor collega’s en teamleden elkaar (beter) leren kennen?

Op een leuke en leerzame manier?

Denk dan eens aan een Workshop Portretfotografie

Tijdens een Workshop Portretfotografie leren collega’s en teamleden over fotografie én over elkaar. In tweetallen maken jullie portretten van elkaar. Wat weet je over je collega? Ga het gesprek aan en bedenk wat je over je collega in een fotografisch portret wilt vertellen. En welke fotografische keuzes kun je vervolgens maken? En hoe maak je ook met je smartphone een mooi portret van je teamgenoot? Ik laat je inspirerende voorbeelden zien. Ik vertel je de tips&tricks van (smartphone) fotografie. En je kunt alles vragen wat je ooit over fotografie hebt willen weten.

Ook worden in kleine groepen team portretten gemaakt: hoe werken jullie samen? Wat gaat goed (en wat kan beter of anders)? En hoe ziet jullie (gewenste) samenwerking er uit in een fotografisch team portret? Samen bekijken en bespreken we de resultaten. Ter afsluiting maak ik – met jullie input – een groepsfoto van het hele team.

Portretfotografie als leuk en leerzaam middel om het gesprek aan te gaan: elkaar beter leren kennen, (meer) begrip voor elkaar krijgen en zo de samenwerking in het team vergroten.

Praktisch: de workshop portretfotografie is geschikt voor groepen tot 30 personen en vult een dagdeel (ochtend of middag). Het programma kan worden ingevuld (in lengte en inhoud) naar behoefte. Elke locatie die beschikt over een plenaire ruimte en meerdere breakout ruimten, liefst met invallend daglicht, is in principe geschikt. Bij goed weer kan in de buitenlucht worden gewerkt. Voor meertalige groepen kan de workshop in het Engels worden gegeven.

Kosten: €425,- (exclusief 21% BTW). Optionele kosten: editen foto’s genomen tijdens de workshop (afhankelijk van aantal deelnemers).

Neem contact met mij op via 06 5196 8172  of info@scherptediepteconsultancy